NOVINKY

[5]

Alternativy klasických svatebních knih

Svatební den uplyne velice rychle a často se stane, že si ani nestihnete pořádně popovídat se všemi svatebními hosty. Je nemožné být u všeho, co se ve Váš svatební den stane, proto se v posledních letech stala velice oblíbená svatební kniha hostů. Do ní mohou Vaši hosté zapisovat přání do Vašeho nového společného života, podělit se s Vámi o zážitky ze svatebního veselí, nebo Vám nakreslit něco vtipného. Vy si ji poté doma můžete doplnit fotkami.

Pokud ale netoužíte po klasické svatební knize, která by u vás zapadla do prvního šuplíku a léta by se na ni jen prášilo, přinášíme Vám několik nápadů, jak si zachovat památku na tento den.

Plátno s podpisy či otisky prstů

Mnoho grafických studií dnes již nemá problém natisknout plátno dle Vašich požadavků a přání. Lze si vybrat vlastní rozměr i materiál, ze kterého bude obraz vyroben. Na plátno Vaší hosté mohou psát, či otisknout svůj prst. Dokončený obraz si pak doma zavěsíte tak, aby Vám každý den připomínal tuto jedinečnou a nezapomenutelnou událost.

otisky prstů svatebních hostů na památku

Fotografie s blahopřáním

Vlastníte- li polaroid, můžete ho nachystat pro své hosty, aby Vám na památku zanechali nějakou vtipnou fotografii, kterou z druhé strany doplní textem. Velmi oblíbeným se v poslední době stává tzv. fotokoutek. Ten můžete vybavit různými rekvizitami, jakými jsou paruky, brýle, knírky, nebo oblíbenými bublinami, na které hosté mohou psát své vzkazy.

Vtipné předměty do fotokoutku najdete také u nás v e-shopu.

Udělejte z toho hru

Máte rádi společenské hry? Už se těšíte, až budete na dovolené mastit karty? Můžete si koupit třeba oblíbenou hru Jenga věž, nebo si nechat vyrobit hrací karty na míru, na které Vám pak svatební hosté budou psát vzkazy a přání. Určitě se při každé hře dobře pobavíte.

hrací karty a hra se vzkazy od svatebních hostů

Zanechte vzkaz

Chystáte-li svatbu v námořnickém stylu nebo jen tak někde blízko vody, přichystejte pro své hosty stylovou láhev na vzkazy. Svatebčané Vám mohou poslat své rady do života, dojmy a vzpomínky,… Láhev si poté doma můžete vystavit a čas od času nějaký ten vzkaz vylovit. Vzkazy nemusíte ale házet jen do láhve, přichystejte pro své hosty např. rám s pletivem, do kterého mohou své vzkazy vkládat. Co svatba, to originál...

Obrazy a jiné umělecké předměty

Nachystejte svým hostům zábavu, při které uplatní svou kreativitu a smysl pro detail. Můžete nechat předtisknout omalovánky v životní velikosti nejen pro děti, ale především pro dospělé, kteří jimi jsou absolutně uneseni. Poskytnete jim zábavu na dlouhé hodiny (výborná zábava na dobu, kdy budete například na focení) a věřte, že výsledné dílo zaručeně zpestří Váš domov.


láhve a tabule na svatební vzkazy

Pokud Vás tento článek inspiroval k realizaci některé z výše uvedených svatebních knih, nebo Vás naopak napadla další možnost, jak zanechat vzpomínky na Váš jedinečný den, pochlubte se nám ať už pod článek do komentáře, nebo přímo na naše facebookové stránky www.fb.com/KouzelnaSvatba.
Alternativy klasických svatebních knih Alternativy klasických svatebních knih Reviewed by Kouzelná Svatba on 3.1.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Děkujeme za Váš komentář. Pokud Vám můžeme nějak pomoci nebo poradit, neváhejte nás kontaktovat!