NOVINKY

[5]

10 barev pro originální svatbu

Uvažujete nad dekoracemi pro Váš svatební den a stále váháte, do jakých barev bude laděn? Přicházíme s deseti barvami, jež byly pro letošní sezónu vyhlášeny jako TOP. Ty jsme zapracovali do zajímavých kombinací, které zaručeně udělají z Vaší svatby jedinečnou událost.

Fiesta

První barvou je jasně červená s názvem „Fiesta“ (pantone 17-1564). Ten jsme zkombinovali s blankytně modrou, tlumenějšími odstíny červené a zlatými doplňky. Z květin jsme si vybrali rostlinu z rodu pryskyřníků - Ranunculus asiatikus, která má plné a krásné květy. Podobně jasnou červenou barvu mají také například granátová jablka. Neobvyklá kombinace se hodí pro svatbu v kterémkoli ročním období.

Fiesta - jasně červená výzdoba s blankytně modrou.

Peach Echo

Dalším hitem je broskvová barva „Peach Echo“ (pantone 16-1548), ke které jsme jako doplňkové barvy vybrali odstíny smetanové, lososové a meruňkové. Měděné doplňky pak krásně zvýrazňují pastelové tóny. Nápadná a energická kombinace se bude skvěle hodit nejen pro letní měsíce, ale díky měděné barvě také pro podzimní svatby, jelikož spadané listí mívá právě tyto úžasné odstíny.

Peach Echo - broskvovo lososová svatební výzdoba


Snorkel Blue

Třetí barvou je tmavě modrá barva (pantone 19-4049), velice podobná námořní modři nebo borůvkové. Výborně se k ní hodí lososová barva, která celý koncept projasňuje a zjemňuje přechod mezi tmavě modrou a bílou, která je jinak příliš tvrdá. V této modré barvě existuje také mnoho krásných doplňků.

Snorkel Blue - svatba tmavě modrá s lososovou


Lilac Gray

Potěšíme také milovníky fialové. Jedním z trendů pro letošní rok je totiž fialovo-šedá barva (pantone 16-3905). Ve spojitosti s růžovou, mátovou a stříbrnými doplňky se výborně hodí pro zimní svatbu, avšak použijete-li trochu výraznější a teplejší tóny, můžete s ní vykouzlit krásnou romantickou letní svatbu.

Lilac Gray - fialovo šedá svatba


Buttercup

Úžasně teplá je naopak máslově žlutá (pantone 12-0752), kterou jsme nakombinovali s blankytnou modří a zlatými prvky. Svěží jarní barvy prozáří Vaši svatbu, avšak opatrně na jejich sytost. My jsme pro naši kombinaci použili pastelové odstíny, abychom dosáhli jisté jemnosti. Ve žluté barvě je také velice široká nabídka ať už jarních či letních květů, takže budete mít opravdu bohatý výběr. Ženichům se naopak zavděčíte modrou či šedou, tak aby byla spokojenost na obou stranách.

Buttercup - máslově žlutá s doplňky modré a zlaté barvy


Limpet shell

Šestým trendem pro letošní rok je kombinace jasně modré barvy s názvem "mořská mušle" (pantone 13-4810). Tato kombinace v nás evokuje horké letní měsíce, bazén, moře, pláže,… Krásnou a výraznou - až téměř tyrkysovou modrou, můžete krásně doplnit o květy v meruňkových či broskvových tónech. Velice příjemně v této kompozici působí sněhově bílá barva, která obě výše zmíněné barvy podtrhuje a zároveň propojuje.

Limpet shell - výzdoba v pastelových barvách


Green Flash

Pro milovníky zelené přicházíme se svěží barvou „zelený blesk“ (pantone 15-0146), která se v kombinaci s tmavě modrou a stříbrnými doplňky hodí pro svatbu snad ve všech ročních obdobích. Barvy jsme ještě doplnili o mátové tóny, kterých lehce docílíte pomocí zeleně a světlými zemitými tóny, jež najdete v přírodních materiálech jako je lýko, proutí, dřevo –  v posledních letech velice oblíbených.

Green Flash - zeleno modrá barevná kombinace


Iced Coffee

Jako další zde máme velice jemnou kombinaci barev, kdy jsme hit nazvaný „ledová káva“ (pantone 15-1040) zkombinovali s krémovou a několika odstíny zelené. Tyto barvy se budou skvěle hodit na venkovní svatbu někde v přírodě, docílíte tak neskutečné romantiky a propojení s okolím. Krásná kombinace například pro svatbu na vinici nebo v lese.

Iced Coffee - kávová kombinace se zelenou


Rose Quarz

Další krásnou a velice jemnou je pak barva růžového křemene (pantone 13-1520), jež jsme dali do kombinace s odstíny krémové, broskvové a mátové. Výborně se k ní budou hodit doplňky jak ve stříbrné tak zlaté barvě, které je můžete klidně i zkombinovat. Jemné tóny se hodí jak pro jarní tak i letní romantickou svatbu. Velkou výhodou je také velký výběr květin v těchto odstínech.

Rose Quarz - růžovo mátová svatební výzdoba

Serenity

Poslední barvou je pastelová modrá Serenity, což v překladu znamená „klid“ (pantone 15-3919). Modrá barva v kombinaci s broskvovými tóny a krémovou působí velmi harmonicky a nenásilně. Skvělou volbou co se květin týče je v tomto případě modře zbarvená hortenzie, která má velice podobné odstíny. Zajisté se tato kombinace hodí jak pro zimní, tak i jarní a letní měsíce.

Serenity - pastelově modrá svatební výzdoba

Tak co, vybrali jste si? Pokud ne, nebo si přejete abychom pro Vás připravili podobný návrh v jiném barevném provedení, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se Vám budeme věnovat.

10 barev pro originální svatbu  10 barev pro originální svatbu Reviewed by Unknown on 27.1.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Děkujeme za Váš komentář. Pokud Vám můžeme nějak pomoci nebo poradit, neváhejte nás kontaktovat!