NOVINKY

[5]

Jak na svatební líčení, aneb jak je vizážistka důležitá...

Dnes bychom Vám rádi zprostředkovali článek od úžasných fotografů Nejedlých, kteří se zaměřili na svatební líčení, a proč je výběr vizážistky tak důležitý...

Článek i spousty dalších dobrých rad zkušených fotografů naleznete na http://www.photonejedli.cz/jak-na-svatebni-liceni/

Nedávno se nás jedna z našich nevěst ptala na doporučení na vizážistku, která má zkušenosti se svatebním líčením. Kromě toho, že jsme jí dali pár jmen, tak jsme si uvědomili, že zdaleka není jediná, koho téma svatebního líčení zajímá. Jak má správné líčení vypadat, jak na něj být připravená a podle čeho vybírat vizážistku, která vás na svatební den připraví, to jsou otázky, které si pokládá většina budoucích nevěst. Každá chce přece vypadat na svatbě krásně, přirozeně a mít přitom nádhernou památku v podobě svatebních fotografií. No a tak jsme si řekli, že vám zkusíme obstarat pár tipů. Oslovili jsme Martinu Frankovou, kterou možná znáte i jako Martina Styling, jestli by nám nenapsala krátký text, který, doufáme, některým z vás pomůže při výběru a přípravách. Aby toho nebylo málo, domluvili jsme se, že s Martinou nafotíme zase nějaké fotky, abyste viděli, jak přirozeně může líčení vypadat. Ne teda že bychom fotili přímo Martinu, jako modelka nám posloužila krásná Katka, které tímto děkujeme za to, že nám na chvilku postála před foťákem. Schválně jsme zvolili několik druhů fotek, abyste viděli, jak jemně vypadá líčení ve stínu a zároveň na ostrém přímém slunci a směrovém odraženém světle. Jen nás omluvte, že Katka není ve svatebním;)


Jinak pokud byste chtěli vidět, jak nám loni Martina krásně nalíčila nevěstu, mrkněte do alba Markéty a Lukáše. Ale teď pojďme na rady od Martiny, které ještě jednou díky moc.


Svatební den je jedním z nejdůležitější okamžiků v našem životě. Spousta příprav, plánování, výběr těch pravých šatů, fotografa a mnoho dalšího. Při tom všem plánování bychom neměly podcenit ani výběr svatební vizážistky.


Svatební líčení by se nemělo rozhodně obejít bez předchozí zkoušky líčení. Na zkoušku přijďte ideálně ve světlé halence či košili. Není dobré mít ani odrostlé vlasy, nebo spálený obličej od sluníčka. To vše v kombinaci s tmavým oděvem by vás mohlo na zkoušce klamat. Důležité je, abyste měla představu, jak bude vypadat svatební líčení ve svatební den.


Svatební líčení je výraznější než běžné denní líčení, musí být! Make-up musí vydržet celý náročný den, smích, slzy štěstí a především na fotografiích a v interiérech, kde nám světlo pohlcuje barvy, musí být zkrátka vidět. Věřte, že ten krásný a přirozený make-up nevěst na fotografiích byl ve skutečnosti výrazný a přitom vypadá perfektně a přirozeně krásně. Dokonalé svatební líčení navíc usnadní spoustu práce fotografům při úpravě fotek. Nebudou muset zasahovat do vaší přirozené krásy retuší. Nejdůležitější ale je, abyste se v líčení cítila dobře. Mnohdy je to jen o zvyku na novou vizáž, ale až si obléknete šaty, doplňky a budete mít účes, vše do sebe zapadne a budete se cítit dobře.




K líčení a vizáži patří také krk a dekolt, proto byste měly být na pozoru zejména v letních měsících na ramínka od plavek a různě vykrojená trička, především pokud mají vaše svatební šaty korzet. Make-upem se lehké opálení a drobné pupínky dají samozřejmě zamaskovat, ale s mírou aby se šaty neumazaly a make-up na dekoltu nebyl příliš výrazný.




Profesionální vizážistku můžete vybírat podle fotografií na internetu nebo dát na osobní doporučení. Tip vám dají zajisté i ve svatebním salonu, nebo se obraťte na vašeho svatebního fotografa. Prohlédněte si svatební portfolio a zkrátka se podívejte, jestli se vám její práce líbí.

http://www.photonejedli.cz/galerie-svateb/





Jak na svatební líčení, aneb jak je vizážistka důležitá... Jak na svatební líčení, aneb jak je vizážistka důležitá... Reviewed by Kouzelná Svatba on 10.2.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Děkujeme za Váš komentář. Pokud Vám můžeme nějak pomoci nebo poradit, neváhejte nás kontaktovat!